Политика и поверителност

Чл.1 (1) „ВАНИТТА” ЕООД е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. (2) „МАГАЗИН“-ът гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от ПОТРЕБИТЕЛ-ите посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване на тази информация е възможно единствено в случаите, когато тя е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. (3) „ВАНИТТА” ЕООД може да използва събраната статистическа информация за посещаемост на „МАГАЗИН“-а, за да изготвя вътрешни статистики за целите на маркетинговите си кампании.

Чл. 2. (1) С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛ-ят се съгласява с обработването на личните му данни.

(2) ПОТРЕБИТЕЛ-ят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „ВАНИТТА” ЕООД на посочените в „МАГАЗИН”-а адрес и имейл за контакти.

Чл. 3. С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛ-ят приема употребата на „бисквитки“ от страна на „ВАНИТТА” ЕООД, които ни помагат да ви предоставим възможно най-добрата според нас услуга.

Чл. 4. По отношение на картовите данни като търговец, не разполагаме с достъп до тях, а само обслужващата банка.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации: Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2). В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Navigation
Close

Моята кошница

Close

Любими

Наскоро разглеждани

Close

Радваме се да те видим тук!

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подпомагане на вашия опит в този уебсайт, за управление на достъпа до вашия акаунт и за други цели, описани в нашата политика на поверителност.

Вече имаш профил?

Close

Close

Categories