Политика и поверителност

Чл.1 (1) „ВАНИТТА” ЕООД е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. (2) „МАГАЗИН“-ът гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от ПОТРЕБИТЕЛ-ите посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване на тази информация е възможно единствено в случаите, когато тя е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. (3) „ВАНИТТА” ЕООД може да използва събраната статистическа информация за посещаемост на „МАГАЗИН“-а, за да изготвя вътрешни статистики за целите на маркетинговите си кампании.

Чл. 2. (1) С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛ-ят се съгласява с обработването на личните му данни.

(2) ПОТРЕБИТЕЛ-ят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „ВАНИТТА” ЕООД на посочените в „МАГАЗИН”-а адрес и имейл за контакти.

Чл. 3. С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛ-ят приема употребата на „бисквитки“ от страна на „ВАНИТТА” ЕООД, които ни помагат да ви предоставим възможно най-добрата според нас услуга.

Чл. 4. По отношение на картовите данни като търговец, не разполагаме с достъп до тях, а само обслужващата банка.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации: Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2). В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Close Моята кошница
Close Любими

Наскоро разглеждани

Close
Close

Close
Navigation
Categories